Mitt liv som blogg

Funderingar, mat, foton och resor

Sköldpaddsbröd?

Lämna en kommentar

Sköldpadda?

Sköldpadda?

Bakade bröd igen. Inga konstigheter; Vetemjöl, rågmjöl och russin. För att ge dem en lite mörkare färg vid gräddning så ville jag pensla dem med sirap. Men kan tycka att det emellanåt blir lite väl mörkt så jag tänkte testa hur det blev om jag spädde ut sirapen med lite vatten. Gjorde inte så jättestor skillnad faktiskt men.. Tog ut dem ur ugnen när de var klara sedan lät jag dem svalna under bakduk. När jag sedan tog av duken så hade de krackelerat! Aldrig sett innan men jag tyckte det såg ganska fint ut.

Annonser

Författare: Susanne A

Love to travel and see new places.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s