Mitt liv som blogg

Funderingar, mat, foton och resor

Veg brunch

Lämna en kommentar

I sann Green Monday anda kör jag på en vegetarisk brunch. Pocherade ägg, förvälld spenat och ungs-grillade portabello-svamp och körsbärstomater.

English
A vegetarian brunch today whit poached eggs, blanched spinach and grilled portobello mushroom and cherry tomatoes.

IMG_0361.JPG

Annonser

Författare: Susanne A

Love to travel and see new places.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s